FREDY LIVE KARAOKE

Fredy Live Karaoke sorgeix d’una idea del guitarrista de la Bon Scott Band, Fredy Fresquet, que la posa en marxa a mitjans del 2.009.

El show parteix del karaoke de tota la vida, però amb el gir que suposa tocar amb un grup “de veritat” en rigurós directe, el que no té res a veure amb el que havíem pogut fer fins ara, que era cantar sobre un disc de fons.

Això no ho pot fer qualsevol, realment s’ha de ser molt bon músic per atrevir-se a pujar a l’escenari amb un repertori que supera les 120 cançons, sense saber si avui te’n demanaran una de Queen, una de U2, de El Canto del Loco, d’Iggy Pop, AC/DC, Credence, Supertramp, Amaral o Pink Floyd, però quan has estat una vegada al seu espectacle, i especialment si has pujat a cantar algun dels temes, téns clar que són uns músics realment excepcionals per que tant li fa el tema que els demanis, el claven i tu només t’has de centrar en no perdre el fil de la lletra, en no entrar a destemps i mirar de fer honor a la qualitat de la interpretació musical amb la teva veu.

He tingut la ocasió de participar-hi un parell de vegades i realment us recomano a qui us agrada la bona música i especialment als qui heu somiat alguna vegada de pujar a l’escenari com a cantant/a d’un grup de rock, que consulteu a la seva plana web http://www.fredylivekaraoke.com on faran els propers shows i que us hi atanseu per que això és una droga que entra directament a la vena …

Aquí, uns videos del seu darrer show a La Mirona de Salt, el passat 22 de gener.

With or Without You

Losing My Religion

Have You Ever Seen The Rain

Walking on Sunshine

Ni Una Sola Palabra

Nada de Esto fué un Error

Soldadito Marinero

Rock And Roll

Agradecido

Zapatillas

Anuncios

3 comentarios en “FREDY LIVE KARAOKE

  1. El próximo, Viernes 19 de Febrero, contamos con una nueva edición del ya clásico, FREDYLIVEKARAOKE. El evento tendrá lugar en la barcelonesa sala LUZ de GAS (Sala B) Las puertas se abrirán a las 22.30 Horas. para comenzar a las 23.00 Hrs. Durante este espacio de tiempo se procederá a la inscripción de participantes, cerrándose esta a las 24.00 horas, por lo que recomendamos a los interesados en participar, máxima puntualidad. NO TE LO PIERDAS!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s