EL TEMA D’AVUI – AMARAL – DIAS DE VERANO

Recentment ha sortit a la venda un disc per a mi imprescindible, “La Barrera del Sonido”, que inclou també un DVD, ambdós gravats a la darrera gira d’Amaral, presentant el seu darrer treball Gato Negro, Dragón Rojo, en la que ha estat una de les millors gires d’un grup nacional dels darrers temps.

Es absolutament recomanable, i un dels temes que no podíen faltar es aquesta fantástica Dias de Verano, un dels meus temes preferits de l’Eva i en Juan.

======================================================

Recientemente ha salido a la venta un disco para mi imprescindible “La Barrera del Sonido”, que incluye también un DVD, los dos grabados en la última gira de Amaral, presentando su último trabajo Gato Negro, Dragón Rojo, en la que ha sido una de las mejores giras de un grupo nacional en los últimos tiempos.

Es absolutamente recomendable, y uno de los temas que no podían faltar es esta fantástica Días de Verano, uno de mis temas preferidos del duo Zaragozano.

Anuncios

2 comentarios en “EL TEMA D’AVUI – AMARAL – DIAS DE VERANO

  1. je, je, je … ja m’ho imagino … la veritat és que crec que els fa molt mal l’associació amaral=40 principales=basura … la segona eqüació es compleix en el 90 % dels casos, però en Juan i l’Eva són músics molt honestos, amb un molt bon nivell tècnic (si els veus alguna vegada en acústic veuràs que no és música prefabricada, fa molts anys que toquen i en saben un niu), però és cert que s’han decantat per un pop molt comercial (exceptuant pinzellades més rockeres “Big Band” o “Revolución” i bucejant en altres estils com les del darrer disc (que està molt bé, tot i segurament per això és per el que realment és el que menys ha sonat a les radio-fórmules).
    Bé, ja saps que tinc uns gustos musicals molt amplis i a vegades una mica “estranys” … records

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s