EL TEMA D’AVUI – GARBAGE- TEMPTATION WAITS

2 enero, 2009

Bé, ja estem definitivament instal.lats a la nova casa, i avui m’acaben de donar d’alta la línea ADSL, per el que espero que a partir d’ara podré tornar a actualitzar més sovint el blog, que els darrers 6 mesos he tingut força aturat, doncs sense la línia d’alta velocitat era impossible pujar videos o intentar treballar-hi amb una mica de continuitat.

A més és un dia rodó, doncs canviem l’any, un any que espero que per tots vosaltres sigui el millor de la història, i per la humanitat en general, que ens porti nous aires, tant pel que fa a l’economia, força assotregada darrerament, com a l’estabilitat i pau en els països que actualment viuen conflictes, i en general, tot i que ja sé que és una utopia, espero que es resolguin, o es posi la primera pedra per fer-ho, alguns dels grans problemes que ens afecten a tots en major o menor mesura, com el ditxòs canvi climàtic i especialment els que considero més greus, que són la fam i les malalties en el tercer món.

I com que espero molt d’aquest any, i crec que serà un any potent, vull entrar-hi amb un tema dels més canyers dels Garbage.

Aquest Temptation Waits, quedava una mica amagat entre la pila de grans temes que hi havia en aquell Version 2.0, malgrat obrir el disc, però els qui hem tingut la sort de gaudir-ne en directe, sabem de la contundència que la Shirley i Cia. poden arribar a donar-li. Us en poso un parell de versions de dues gires diferents.

Pareu especial atenció a la lletra, segurament la més suggerent de la discografia d’un dels meus grups preferits.

====================================================

Bueno, ya estamos definitivamente instalados en la nueva casa, y hoy me acaban de dar de alta el ADSL, por lo que espero que  a partir de ahora podré ir actualizando de nuevo con más frecuencia el blog, que he tenido bastante parado en los seis últimos meses, ya que sin ADSL es difícil subir videos y en general trabajar en un blog como este con cierta continuidad.

Además es un dia redondo, pues cambiamos de año, un año que espero que para todos vosotros sea el mejor de la historia, y para la humanidad en general, que nos traiga nuevos aires, por lo que respecta a la economia, bastante tocada últimamente, como respecto a la estabilidad y paz en los paises que actualmente viven en conflicto, y en general, pese a que ya sé que es una utopia, espero que se resuelvan, o se ponga la primera piedra para hacerlo, algunos de los grandes problemas que nos afectan a todos en mayor o menor medida, como el dichoso cambio climático,  y especialmente los que considero más graves, el hambre y enfermedades en el tercer mundo.

Y como espero mucho de este año, y estoy convencido de que será un año potente, quiero entrar en él con un tema de los más cañeros de Garbage.

Este Temptation Waits quedaba un poco escondido entre la gran cantidad de buenos temas que contenía su disco Version 2.0, pese a que era el primer tema del mismo, pero los que hemos tenido la suerte de gozarlo en directo, sabemos de la contundencia que Shirley y Cia. pueden llegar a darle. Os pongo un par de versiones de dos giras distintas.

Prestad especial atención a la letra, seguramente la más sugerente de la discografia de uno de mis grupos preferidos.

EN DIRECTE KOELN 2.004

EN DIRECTE EDINBURG 1.999

I’ll tell you something
I am a wolf but
I like to wear sheep’s clothing

I am a bonfire
I am a vampire
I’m waiting for my moment

[Chorus:]
You come on like a drug
I just can’t get enough
I’m like an addict coming at you for a little more
And there’s so much at stake
I can’t afford to waste
I never needed anybody like this before

I’ll tell you something
I am a demon
Some say my biggest weakness
I have my reasons
Call it my defense
Be careful what you’re wishing

Chorus
You are a secret
A new possession
I like to keep you guessing

[Chorus]
When I’m not sure what I’m living for
(When I’m not sure who I am)
When I’m not sure what I’m looking for
(When I’m not sure who I am)
When I’m not sure what I’m living for
(When I’m not sure who I am)
When I’m not sure what I’m looking for
(When I’m not sure who I am)

When I’m not sure what I’m living for
When I’m not sure what I’m looking for
When I’m not sure what I’m living for.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s