EL TEMA D’AVUI – MICHAEL SCHENKER GROUP – ROCK WILL NEVER DIE

5 noviembre, 2008

Michael Schenker és un dels grans genis de la guitarra menys popular, al menys, fóra de l’àmbit del Heavy Metal, segurament el seu nom no sonarà a ningú, o el confondran amb el seu germà Rudolph, guitarrista de Scorpions, però personalment, tot i que no he seguit al 100 % la seva carrera, m’encanta el seu estil tant de tocar, com en l’aspecte de compositor, i al menys un parell de temes seus aconsegueixen posar-me la pell de gallina quan els sento, Doctor Doctor, que ja vaig posar fa uns mesos, i aquest Rock Will Never Die, una impresionant balada, que en estudi és fantástica, però en directe, amb la intro del Courvoisier Concerto, un tema instrumental que podem trobar en gairebé tots els disc en directe del Michael, és realment emocionant.

El segón video és de la millor época del M.S.G., amb Gary Barden a les veus, Chris Glenn al baix, Tedd Mc.Kenna a la bateria, Andy Nye als teclats i Derek St. Holmes a la guitarra rítmica i cors.

==============================================================

Michael Schenker es uno de los grandes genios de la guitarra menos popular, al menos fuera del ámbito del Heavy Metal, seguramente su nombre no sonará a nadie, o lo confundirán con su hermano Rudolph, guitarrista de Scorpions, pero personalmente, pese a que no he seguido al 100 % su carrera, me encanta su estilo, tanto tocando, como componiendo, y, al menos un par de temas suyos consiguen ponerme la piel de gallina cuando los escucho, Doctor Doctor, que ya posteé hace unos meses, i este Rock Will Never Die, una impresionante balada, que en estudio es fantástica, pero en directo, con la introducción del Courvoisier Concerto, un tema instrumental que podemos encontrar en casi todos los discos en directo de Michael, es realmente emocionante.

El segundo video es de la mejor época del M.S.G., con Gary Barden a las voces, Chris Glenn al bajo, Tedd Mc.Kenna a la batería, Andy Nye a los teclados i Derek St. Holmes a la guitarra rítmica i coros.

VIDEO ORIGINAL

EN DIRECTE AL HAMMERSMITH – 1.983

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s