EL TEMA D’AVUI – HEROES DEL SILENCIO – MALAS INTENCIONES

Avui es el gran dia, tot i que ahir a alguna capital ja es podia trobar, avui estaran ja a les botigues de tot el país, els esperats CD i DVD de la gira de retorn del grup español més gran de la historia. Després de 10 anys de separació, el seu antic manager va aconseguir el miracle de tornar-los a ajuntar, encara que fós per una curta gira de només 10 concerts en la que han interpretat de nou els seus grans èxits, evidentment amb un èxit aclaparador, com no podia ser menys, amb la gana que teníem tots de tornar-los a tenir “on the road”. Esperem que no sigui una reunió aislada, tal com van anunciar, i que realment es plantegin tornar a l’estudi algun dia no massa llunyà. De moment disfruteu d’un dels seus millors temes, en un bonic montatge amb imatges del concert de Sevilla per part d’un dels afortunats que hi van poder assistir, i aqui agraïm el bonic montatge que ha penjat al you tube.

============================================================= 

Hoy es el gran día, pese a que ayer en algunas capitales ya se podía encontrar, hoy estarán ya en las tiendas de todo el país, los esperados CD y DVD de la gira de retorno del grupo español más importante de la historia. Después de 10 años de separación, su antiguo manager consiguió el milagro de reunirlos de nuevo, aunque fuera sólo para una corta gira de 10 conciertos en la que volvieron a interpretar sus grandes éxitos, evidentemente con un éxito aplastante, como no podía ser menos, con el hambre que teníamos todos de volver a tenerlos “on the road”. Esperemos que no sea una gira aislada, como así anunciaron, y que realmente se planteen volver al estudio algún dia no muy lejano. Mientras tanto disfrutemos de uno de sus mejores temas, con imágenes del concierto de Sevilla, por parte de uno de los afortunados que pudieron asistir y a quien agradecemos el bonito montaje que ha colgado en you tube.

==============================================================

Aujourd-hui est le gran jour, malgré que hier on pouvait les trouver dans certains grandes villes, aujourd-hui on a pu acheter dans tous les magasins de l’Espagne les désirés CD et DVD du tour de réunion du plus grand groupe dans l’histoire du Rock espagnol. Après 10 anys de séparation, son manager a réussi a les réunir pour une courte tournée de seulement 10 concerts, où ils ont réinterpreté ses mieux thèmes, avec un succes totale, comme il fallait prévoir, donc ses fans étaint fameliques de les révoir “on the road”. Nous attendons, malgré les notices qu’on a, que ça ne soit pas une réunion temporale, mais qu’ils peuven réconsiderer d’entrer de nouveau a l’étude un jour prochain. Par le moment nous pouvons jouir avec un des ses mieux thèmes, grace au montage qu’un fan a monté au You Tube, avec des images du concert à Sevilla.  

Anuncios

3 comentarios en “EL TEMA D’AVUI – HEROES DEL SILENCIO – MALAS INTENCIONES

 1. Qué gran canción.Para mí,no la mejor de los Héroes,pero sí una de las mejores.Las que más me gustan son,por supuesto,Entre Dos Tierras,La Carta y Despertar,curiosamente todas del disco Senderos de Traición.

  Bueno,que saludos,que me enrrollo y no paro…

 2. Osti!! ara feia anys que no sentia una cançó d’ells. Que bons qye eren!!!
  he sentit que es prepara un dics “tribut a Heroes del silencio. No sé si ja ha sortit, o l’estan fent, però pot ser interessant.
  Salutacions.

 3. El disc d’homenatge es pot descarregar ja a i-tunes, la setmana passada ja em va arribar un e-mail D’Emi informant-ne.
  El nom és Hechizo i hi participen l’Andres CAlamaro, l’Ariel Rot, la Bebe, Phil Manzanera, Loquillo y altres artistes, alguns més i d’altres menys interessants per a mi.
  El que sí que és curiós és que si entres a la web http://www.hechizoinfinito.com pots enviar una cançó amb una versió dels Heroes cantada per tu i les 30 millors formaran part d’un album digital que sortirà a l’abril, amb el nom de Hechizo 3.0.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s